top of page
  • Foto van schrijverKarlien Hesseling

Unieke natuurhuisjes in Drenthe waar honden welkom zijn en met grote (omheinde) tuinen

Bijgewerkt op: 8 nov. 2022

Wil je lekker op pad in Nederland. En ben je opzoek naar een mooi boshuisje in Drenthe met grote (omheinde ) bostuin waar de hond(en) lekker kunnen rondlopen en jij genieten van de rust en de natuur? Bekijk dan snel onderstaande 4 unieke boshuisjes in het Drents-Friese Wold. Het één na grootste natuurgebied in Nederland met bossen, heide, zandverstuivingen en graslanden. In dit gebied van Drenthe is het 's nachts nog echt heel heel donker en kun je prachtige sterrenhemel zien. Er zijn volop wandelmogelijkheden om er samen op uit te trekken.

In en om de natuurhuisjes ontbreekt het je aan niets: goed uitgeruste keuken, spelletjes, platenspeler, goede wifi en waterbakken en koekjes voor de viervoeters en een lekkere fles wijn als welkom voor de baasjes. Op het terras kun je de houtkachel aanzetten en genieten van het uitzicht.


Hieronder enkele foto's van honden die te gast waren in de natuurhuisjes


 

Dit charmante Natuurhuisje met 2 slaapkamers en een grote omheinde tuin van ruim 1.100m2 ligt op het westen aan een weide van natuurmonumenten en heeft uitzicht op de bossen. En op het westen dus de ondergaande zon. In dit gebied van Drenthe is het 's nachts nog echt heel heel donker en kun je prachtige sterrenhemel zien. Het vakantiehuisje is 65 m2 groot en heeft een 2 persoons boxspring van Swiss Sense en een stevig stapelbed met goede matrassen, ook heel geschikt voor volwassenen. Meer lezen over dit natuurhuisje kan hier.


Ook dit unieke natuurhuisje heeft een prachtig uitzicht en nu op het Oosten op het Oude Willemerveld waar regelmatig reeën verblijven. Het natuurhuisje ligt in het piepkleine dorpje Oude Willem tegen Friesland aan. Het huis heeft 2 slaapkamers en een grote omheinde tuin van ruim 1.000m2. Van het voorjaar tot en met de herfst kun je heerlijk in de serre genieten van het uitzicht en vogels spotten in de tuin. Het vakantiehuisje is 80 m2 groot en ook dit huisje heeft een 2 persoons boxspring van Swiss Sense en een stevig stapelbed met goede matrassen, ook heel geschikt voor volwassenen. Meer lezen over dit natuurhuisje kan hier.

Een bostuin van bijna 1.900m2 waar je in kunt verdwalen. Met een 5 persoons huisje met hele grote ramen waar je ook binnen de vogels en eekhoorns kunt spotten en volgen. Klinkt dat niet heerlijk? De tuin is deels omheind en je kunt het makkelijk afzetten me een stevig schapennet zodat de honden lekker vrij kunnen lopen vanaf het huis en het terras. Het huis heeft 2 verdiepingen en 3 slapkamers. Het ligt samen met andere vakantiehuizen in het dorpje Wateren vlakbij Zorgvliet. Nieuwsgierig geworden? Lees hier alle details.


De naam zegt het al, hier kun je heel goed eekhoorns spotten. Zelfs al vanaf de bank. Dit 4 persoons natuurhuisje heeft 3 slaapkamers en een bostuin van ruim 700 m2. De bank is gericht op d etuin en heeft een mega groot raam: dus lekker voer meenemen en rustig wachten en een beetje geluk hebben. De tuin is deels omheind en je kunt het makkelijk afzetten me een stevig schapennet zodat de honden lekker vrij kunnen lopen vanaf het huis en het terras. Ook dit huisje heeft een Swiss Sense boxspring en twee eenpersoonsbedden met goede matrassen. Het ligt in het dorpje Doldersum samen met wat andere vakantiehuisjes middenin het natuurgebied. Heb jij ook zo'n zin om hier naartoe te gaan? Lees hier alle details.
68 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page