REVIEWS BOSHUISJE DOLDERSUM & BOSHUISJE WATEREN

Een kleine greep uit alle reviews op Google, Natuurhuisje.nl en Airbnb en de gastenboekjes.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Reviews Boshuisje Doldersum

Boshuisje Doldersum - Hanneke Bos - Natuurhuisje.nl - April 2021

Natuur, rust en ruimte:  

​Prachtig gelegen aan de rand van een rustig bungalowpark in een bos met uitzicht op de weilanden. Mooie natuur en veel vogels. Op loopafstand van het Doldersummerveld waar je lekker kunt wandelen.

 

Algemene beoordeling: 10

Heerlijk huisje, alles wat je wilt is er. Fijne bedden en gezellig ingericht. Grote tuin, veel ruimte om het huisje en een eekhoorn in de tuin. Wij komen zeker nog een keer terug.

Boshuisje Doldersum - Hananja Hofman - Natuurhuisje.nl - Maart 2021

Natuur, rust en ruimte:

​Het is er echt zo mooi!! Je zit zo in natuur gebied maar ook in de tuin van het huisje met het uitzicht op het weiland. Heerlijk echt genieten!

Algemene beoordeling: 8

Het is een heerlijk huisje. Op prachtige plek!

Boshuisje Doldersum - Imre Morren - Natuurhuisje.nl - Februari 2021

Natuur, rust en ruimte:

​Prachtig en afgelegen, maar niet ‘eenzaam’

 

Algemene beoordeling: 10

Knus ingericht, mooie afgesloten buitenruimte. Mooi afgelegen en veel privacy. Fijn om goed tot rust te komen.

Boshuisje Doldersum - Oscar van Oeffelen - Google - Februari 2021

Algemene beoordeling: ***** (5/5)

"Winter Wonder Land" was het voor ons hier. De omgeving lijkt oneindige mogelijkheden te hebben om te wandelen en het huisje is zo comfortabel, aan alles is gedacht. We zouden het graag overkopen op termijn, want dit is precies hoe een buitenhuis zou moeten zijn in onze gedachte. Duizend maal dank!

Boshuisje Doldersum - Eva staps - Google - Januari 2021

Algemene beoordeling: ***** (5/5)

Dit vakantiehuis voelt bij aankomst meteen als een vakantie'thuis'. Het is echt een knus boshuisje, waar je kan genieten van de natuur en rust. De eigenaren hebben qua inboedel en aanwezige materialen werkelijk aan alles gedacht, we grepen nergens naast. We kwamen aan in een schoon huis, het bed slaapt heerlijk en het is genieten zonder TV. Dank jullie wel voor dit fijne verblijf. We zijn nog niet uitgewandeld, dus we komen zeker nog eens terug! 

Boshuisje Doldersum - Maarten Schaap - Natuurhuisje.nl - Januari 2021

Natuur, rust en ruimte:

​Heeerlijk rustig, veel verschillende soorten natuur en ook genoeg wild en vee te spotten

Algemene beoordeling: 10

Het huisje waar in wij zaten was heel compleet, van alle gemakken voorzien en in een heerlijk rustige omgeving

Boshuisje Doldersum - Daan van Eijk - Natuurhuisje.nl - Januari 2021

Natuur, rust en ruimte:

​Fantastische tuin, erg dichtbij mooie wandelgebieden en een prachtig uitzicht! Genoten! Onze hond van 10 maanden vond het ook helemaal fantastisch!

Algemene beoordeling: 9

Heerlijk compleet huisje, van alle gemakken voorzien. Voldoende handdoeken, genoeg basisvoorzieningen zodat je deze zelf niet hoeft te kopen of mee te nemen. Huisje werd erg snel warm. Kortom erg genoten en een aanrader!

Boshuisje Doldersum - Alet Dohle - Google - December 2021

Algemene beoordeling: ***** (5/5)

Wat een heerlijk weekje in Drenthe om te genieten van de rust en natuur. Een huisje waar het niet erg is als het weer niet mee zit, want ook met prachtige mist over de velden in de ochtend is het uitzicht geweldig. Eekhoorntjes die langs bomen klimmen, bonte specht druk in de weer en allerlei vogeltjes. Je hebt niet door dat je op een parkje zit en vanuit huisje zo op prachtig paars 7,5km wandelpad. Diever-hoogsmilde geweldig mooi mountainbiken, niet uitdagend maar bos is uitzonderlijk mooi. In huisje echt alle luxe en ook fijn geen tv voor een keertje. Lekker gekookt, wijn gedronken en geslapen. Zo stil dat je wakker schrikt als de vogeltjes fluiten! Communicatie was vlot en prettig. We kwamen met 9mnd oude baby en werd aangegeven dat speeltjes lagen en babystoeltje klaar stond. Kleintje heeft lekker naar buiten kunnen turen en met houten auto's gespeeld. Lekker schoon en niks gemist in huisje! Zo jaloers dat ze deze parel hebben gevonden, mochten ze ooit verkopen laat het maar weten 😉

Boshuisje Doldersum - Dimitri Balkhoven - Natuurhuisje.nl - Augustus 2020

Natuur, rust en ruimte:

​Een prima uitvalsbasis om de prachtige omgeving en het Drents-Friese Wold te voet of per fiets te verkennen.

Achter het park is het 's avonds prima reeën spotten.

Algemene beoordeling: 8

Mooi vrij gelegen huisje met (bijna) alles erop en eraan.
De omheinde tuin is zo volgroeid dat je de eventuele buren niet ziet en het uitzicht vanuit de tuin en (slaap)kamer is subliem.

Boshuisje Doldersum - Janine Hoksbergen - Natuurhuisje.nl - Augustus 2020

Natuur, rust en ruimte:

​Prachtige omgeving! Je kan er heerlijk fietsen en mooie routes uitzetten met fietsknooppunten

Algemene beoordeling: 10

Voor de eerste keer geboekt via natuurhuisje. Heerlijk huis, mooie tuin en schitterend uitzicht met ondergaande zon

 

Reviews Boshuisje Wateren

Boshuisje Wateren - Léonie Wijnen - Natuurhuisje.nl - Maart 2021

Natuur, rust en ruimte:

​Midden in het groen. Heerlijke tuin vol leven. Eekhoorns gespot, specht gehoord en vele soorten vogels gespot. Om de hoek bij schemering reeën zien staan in het veld. Prachtige wandelingen in de omgeving.

 

Algemene beoordeling: 10

Huiselijke sfeer, schoon, comfortabel en er is werkelijk aan alles gedacht. Zeer complete keuken, van alle gemakken voorzien. Drie verschillende koffiezetapparaten en zelfs een melkopschuimer. Lekker zacht bed en fijne badkamer met vloerverwarming. 's Avonds op de bank Netflixen en muziek streamen via de muziekinstallatie. Aan de spelletjes in de kast zijn we niet toe gekomen. Eigenlijk net zo lux als thuis!

Boshuisje Wateren - Thomas Macré - Natuurhuisje.nl - Februari 2021

Natuur, rust en ruimte:

​Een prachtig wit (sneeuw!) landschap met bossen, heide, buffels, paarden.... en weinig andere wandelaars.

 

Algemene beoordeling: 9

Perfect huisje, alles is aanwezig, er was koffie, een flesje wijn en genoeg huishoudelijke spullen. De bedden waren goed en bij aankomst fris en stijlvol opgemaakt. Vloerverwarming in de badkamer ook erg fijn. Mooi uitzicht aan alle kanten en veel vogels in de tuin. En het parkje is ook heel rustig en bosrijk. Je ziet de nabijgelegen huisjes nauwelijks.

 

 

Boshuisje Doldersum - Karin de Graaff- Google - Maart 2021

Algemene beoordeling: ***** (5/5)

We hebben een geweldige week gehad in het boshuisje. Heerlijk om de hele dag de tuin in te kijken naar de vogels en eekhoorntjes. Het huisje zelf is heel gezellig ingericht en super compleet, alles is er, inclusief lekkere nespresso en melkschuimer. De bedden liggen prima en de douche is heerlijk met zelfs vloerverwarming. Fietsen kunnen in een afgesloten schuur. In de omgeving prachtige fiets- en wandelroutes en leuke dorpjes. Contact met eigenaresse verliep prima per mail. Kortom, we komen graag nog eens terug! 

Boshuisje Wateren - Margriet van Twisk - Google - Maart 2021

Algemene beoordeling: ***** (5/5)

Een heerlijk huisje op een geweldige plek! Alles is perfect verzorgd. Flesje wijn bij aankomst, huisje keurig netjes, een heerlijke tuin met allerlei fijne hoekjes... In de tuin zelf vele soorten vogels, elke dag eekhoorntjes en op twee minuten lopen kun je herten zien tijdens een wandeling in de schemer. Mailcontact/afstemming met de gastvrouw was prima!

Boshuisje Wateren - Bregje Visschers - Google - Januari 2021

Algemene beoordeling: ***** (5/5)

We hebben genoten in dit huisje! Alles is er aanwezig en aan ieder detail is gedacht: van speelgoed en boekjes voor de kids, tot aan een hele complete keuken inventaris en extra kacheltjes en elektrische dekens op de bedden. En heel veel gezelschap spellen en boeken voor als het weer het even laat afweten. Lekkere rituals producten in de badkamer. Fijn contact gehad per email met de gastvrouw! Echt een aanrader!! We gaan zeker nog een keer terug in een ander seizoen.

Boshuisje Wateren - Annette Borgers - Google - Januari 2021

Algemene beoordeling: ***** (5/5)

Met oud & nieuw hebben we een kleine week enorm genoten in het boshuisje. Via welk raam je ook naar buiten kijkt, je kijkt altijd in het groen. Ideale omgeving om te onthaasten. De smaakvolle inrichting helpt daar ook enorm bij. Naast dat het huisje van alle gemakken is voorzien: van elektrische dekens, vloerverwarming in de badkamer tot een vaatwasser, een kast vol met spelletjes, Nespresso apparaat en een melkschuimer. Wij hebben genoten! 

Boshuisje Wateren - Pauline Lambert - Natuurhuisje.nl - Februari 2021

Natuur, rust en ruimte:

Het huisje ligt in het gebied rondom het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Een groot aaneengesloten natuurgebied op de grens van Friesland en Drenthe. Het nationale park bestaat uit bos, heide en stuifzanden.

Algemene beoordeling: 10

Prachtig gelegen in het bos, veel privacy, fijn ingericht, alles aanwezig voor een heerlijk verblijf.

Boshuisje Wateren - Hester Noort - van Oort - Natuurhuisje.nl - December 2020

Natuur, rust en ruimte:

​Huisje staat op een heel goede plek! Zowel op het vakantieparkje zelf (in de hoek, ver van de weg) als dat het midden in de Drents Friese Wold ligt. Naar alle kanten kun je direct vanuit het huisje goed wandelen. En met een klein stukje in de auto nog meer mooie wandelstukken snel bereikbaar. Ook veel vogeltjes in de tuin en de Eekhoorn 2x gezien.

 

Algemene beoordeling: 9

Het huisje is leuk ingericht en goed voorzien voor alles wat je nodig hebt. Prachtige licht inval en uitzicht naar alle kanten op de tuin, die zeer ruim is. Verder een warm ontvangst met een flesje biologische wijn. Leuk zo'n extra attentie. Fijn ook dat er een nespresso apparaat is en zelfs een melkopschuimer voor heerlijke capuccino's! De grootste slaapkamer prima van formaat. De andere klein(er). Ik kan het zeker aanraden.

Boshuisje Wateren - Sonja Weber - Natuurhuisje.nl - Juni 2020

Natuur, rust en ruimte:

​Het fijnste huisje in de natuur waar ik ooit ben geweest. Rust, heel veel vogels, eekhoorntjes regelmatig in de tuin. Wandelen, fietsen meteen in het bos en op de hei. Regelmatig een ree gezien.

Algemene beoordeling: 9

Het huisje was volledig, maar dan ook ECHT volledig ingericht. Alsof je thuis bent, ALLES is er. Fijn die grote ramen beneden, alsof je buiten zit. Prettige keuken om te koken en ook weer een uitgebreide inventaris. Prima badkamer.
De grootste slaapkamer is ruim en prettig. De 2 andere slaapkamertjes zijn wat krap en snel warm als de zon schijnt. Gelukkig overal goede horren, want de natuur is daar overvloedig schreef ik al, inclusief de muggen. Op de bedden ook elektrische dekens, hadden wij niet nodig maar in andere jaargetijden vast wel.

Oftewel, het was een TOP-huisje.

Boshuisje Wateren - Sjoukje Dijk - Natuurhuisje.nl - November 2019 

Natuur, rust en ruimte:

​Het huisje staat op een kleinschalig vakantiepark maar het voelt alsof je alleen in het bos zit. Vanuit de woonkamer kijk je uit over de prachtige bostuin waar volop vogels en eekhoorns te zien zijn.

Algemene beoordeling: 9

Het is een erg fijn huisje en van alle gemakken voorzien. Wij reisden met twee kleine kinderen en waren aangenaam verrast door de vele voorzieningen (babybedje, -stoel, -bad). Er was zelfs een traphekje boven en alle kamers hadden verduisterende gordijnen wat erg handig was voor de slaapjes overdag.

VOLG JE BOSHUISJES DRENTHE AL OP FACEBOOK OF INSTAGRAM? 

  • Facebook
  • Instagram

Hier posten we foto's van Boshuisje Doldersum, Boshuisje Wateren en de omgeving van

het Drents-Friese Wold in alle jaargetijden.