Kalender en Tarieven

 

Beschikbaarheid

In de kalender kun je zien of de periode die je wilt gaan beschikbaar is. De aankomst- en vertrekdag zijn flexibel, het minimum aantal nachten is 2. Heb je een vraag of wil je een periode boeken? Dit kan via het contactformulier onderaan de pagina. Je kunt ook bellen, mailen, what's appen. We helpen je graag. Wil je een bericht als we een annulering ontvangen? Geef even je naam en emailadres door en de periode.

De boshuisjes niet te huur als jij wilt gaan? Hierbij een paar zoektips 

Zijn de Boshuisje al bezet in de periode dat jij wilt gaan? Heel jammer! In de omgeving zijn verschillende leuke boshuisjes te huur. Hoe vind je deze makkelijk en weet je dat ze te boeken zijn? Kijk bijvoorbeeld eens op Natuurhuisje.nl, daar kun je heel veel leuke boshuisjes vinden en meteen zien of ze beschikbaar zijn. Boshuisje Wateren en Boshuisje Doldersum staan daar ook tussen. 

natuurhuisje.nl.PNG
logo eekhoorn.jpg

Tarieven

 

We merken dat veel gasten niet perse een week willen blijven of aankomst op vrijdag of zaterdag. Wij zijn hierin heel flexibel en hanteren een prijs per nacht. Het minimum aantal nachten is 2.

Prijzen per nacht 2021

Mei t/m oktober: €105,-  

Kerst en Oud & Nieuw: €105,-

November t/m april: €90,- 

Schoonmaakkosten €70,-

Incl. bed- bad- en keukenlinnen

Incl. toeristenbelasting 

Honden gratis

Je kunt Boshuisje Doldersum en Boshuisje Wateren ook boeken via Natuurhuisje.nl, Airbnb en Vipio. Hier zijn ook veel meer reviews te vinden. Boeken direct via ons is voordeliger.